piątek, 24 sierpnia 2012

Kapusta kiszona z cukrem.

Ja najbardziej kapustę kiszoną uwielbiam z cukrem, dlatego postanowiłam ją przygotować , jako dodatek do obiadu :)



Potrzebne składniki:
  • cukier,
  • kapusta kiszona 

Sposób przygotowania:
  • Kapustę kroimy.
  • Dodajemy cukier.
  • Mieszamy.

Smacznego !

4 komentarze:

  1. Ja też lubię, ale dodaję cebulki, trochę pieprzu i polewam lekko olejem :)W ogóle kapusta kiszona jest super :)Ja czekam aż babcia ukisi , a potem do piwnicy po słoiki i zrobię kapuśniak :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kapuśniak też uwielbiam, będę musiała zrobić ;)

      Usuń
  2. ja też ją uwielbiam, ale samą: tak o, do przegryzienia :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja z cukrem tylko i wyłącznie ;) Gotowana np. już mi tak nie smakuje.

      Usuń