Zostań konsultantką Avon

Zostań konsultantką Avon

 Klub Avon

pozwala na kupowanie produktów kosmetycznych firmy Avon w niższych cenach. Zostań konsultantką już dziś. Dla nowych osób Avon przygotował pakiet powitalny oraz zniżki od 15 % do 45 % na wszystkie kupowane przez Ciebie produkty. Jeżeli jesteś wierną miłośniczką ich produktów, możesz cieszyć się nimi za niższą cenę, a dodatkowo dzięki bezpłatnym katalogom rozdawanym znajomym polecać je także innym osobom. Nie ma konieczności kupowania czegoś co miesiąc lub za określoną kwotę.

sobota, 16 lutego 2013

Pasta jajeczna.

Pastę jajeczną chciałam zrobić już od dawna, gdyż nigdy w życiu jeszcze jej nie jadłam!  



Potrzebne składniki:

  • 2 jajka
  • sól
  • pieprz
  • majonez

Sposób wykonania:

  1. Jajka gotujemy i obieramy.
  2. Bardzo drobno kroimy.
  3. Wrzucamy do miski, solimy i pieprzymy do smaku. Dodajemy majonez.
  4. Mieszamy.


Smacznego!

32 komentarze:

  1. Muszę mężowi pomysł podrzucić, ale mnie jajka są niejadalne:D On za to uwielbia, pewnie dodałby jeszcze szczypiorku;)

    OdpowiedzUsuń
  2. moja maja uwielbia taką paściche, my jeszcze dodajemy łyzeczkę musztardy lub chrzanu i szczypiorek :)
    Super !!!

    OdpowiedzUsuń
  3. O szczypiorek aż się prosi:) Uwielbiam pastę jajeczną:D

    OdpowiedzUsuń
  4. ja akurat wolę z suszonych pomidorów... ale jak kto woli :)

    OdpowiedzUsuń
  5. ale smaka mi narobiłaś :) ja wczoraj tobie dziś ty mi..

    OdpowiedzUsuń
  6. Pycha ♥ Dodałabym tylko szczypiorek i coś w 100% dla mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Prosto i smacznie..ja też tak robię..

    OdpowiedzUsuń
  8. pycha!:) ja również dodaję jeszcze szczypiorek, czasem jak mam ochotę poszaleć to tuńczyka albo ser żółty, ale to już wychodzi nie taka typowo jajeczna:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Uwielbiam pastę jajeczną i to w różnych wariantach:))

    OdpowiedzUsuń
  10. jedna z moich ukochanych past:) robię ją w kółko u siebie w domu, bo przepadamy za nia:) narobiłaś mi tylko smaczka;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Mój tata mi taką robił , pamiętam że dodawał troszkę musztardy:) Pychota

    OdpowiedzUsuń
  12. Ta pasta chyba zawsze będzie mi się kojarzyć z dzieciństwem, moja mama często mi ja robiła jak byłam dzieckiem :-)

    OdpowiedzUsuń
  13. Bardzo , bardzo lubię - le faktycznie, jak dziewczyny wyżej polecam dodać jeszcze jakąś zieleninkę. Czasem dodaję też starty żółty ser :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Uwielbiam, ale wolę wersję lżejszą z serkiem homogenizowanym i łyżeczka musztardy ;)

    OdpowiedzUsuń