22 lutego 2013

Pasta jajeczna z pomidorem.

Nigdy nie słyszałam o paście jajecznej z pomidorem, więc postanowiłam ją zrobić :D



Potrzebne składniki:
  • pomidor,
  • jajka, 
  • pieprz, 
  • sól, 
  • majonez, 
  • cebula, 
  • masło 

Sposób wykonania:
  1. Wykonujemy podstawową pastę jajeczną - klik.
  2. Cebulę podsmażamy na maśle.
  3. Dodajemy pokrojonego pomidora.
  4. Podsmażamy i dodajemy do jajka.
  5. Mieszamy.

Smacznego!

18 komentarzy:

  1. Swietny rpzepis z tym pomidorem ,niesadziłam ,ze będzie podsmażany ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Odpowiedzi
    1. a to wypróbuje :) jurto robie paste z makrela i grzebenie z mandarynkami :)

      Usuń
    2. Cieszę się i czekam na opinię ;)

      Usuń
  3. No i mamy od razu ciekawsze kanapki i raczej smaczne, jeśli ktoś lubi pomidora. A ja akurat lubię:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę zrobić, lubię połączenie jajka z pomidorem:)

    OdpowiedzUsuń
  5. też lubię połączenie jajka z pomidorem, ale pasty jajecznej z nim nie robiłam jakoś do tej pory:P

    OdpowiedzUsuń
  6. Ciekawe połączenie. Podsunę pomysł mężowi, bo on lubi takie rzeczy. :)

    OdpowiedzUsuń