16 lutego 2013

Pasta jajeczna.

Pastę jajeczną chciałam zrobić już od dawna, gdyż nigdy w życiu jeszcze jej nie jadłam!  



Potrzebne składniki:

  • 2 jajka
  • sól
  • pieprz
  • majonez

Sposób wykonania:

  1. Jajka gotujemy i obieramy.
  2. Bardzo drobno kroimy.
  3. Wrzucamy do miski, solimy i pieprzymy do smaku. Dodajemy majonez.
  4. Mieszamy.


Smacznego!

32 komentarze:

  1. Muszę mężowi pomysł podrzucić, ale mnie jajka są niejadalne:D On za to uwielbia, pewnie dodałby jeszcze szczypiorku;)

    OdpowiedzUsuń
  2. moja maja uwielbia taką paściche, my jeszcze dodajemy łyzeczkę musztardy lub chrzanu i szczypiorek :)
    Super !!!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No niestety, ale nie mam szczypiorku:)

      Usuń
  3. O szczypiorek aż się prosi:) Uwielbiam pastę jajeczną:D

    OdpowiedzUsuń
  4. ja akurat wolę z suszonych pomidorów... ale jak kto woli :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też pycha ;) Muszę kiedyś zrobić !

      Usuń
  5. ale smaka mi narobiłaś :) ja wczoraj tobie dziś ty mi..

    OdpowiedzUsuń
  6. Pycha ♥ Dodałabym tylko szczypiorek i coś w 100% dla mnie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Świetnie, kiedyś zrobię i ze szczypiorkiem ;)

      Usuń
  7. Prosto i smacznie..ja też tak robię..

    OdpowiedzUsuń
  8. pycha!:) ja również dodaję jeszcze szczypiorek, czasem jak mam ochotę poszaleć to tuńczyka albo ser żółty, ale to już wychodzi nie taka typowo jajeczna:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Uwielbiam pastę jajeczną i to w różnych wariantach:))

    OdpowiedzUsuń
  10. jedna z moich ukochanych past:) robię ją w kółko u siebie w domu, bo przepadamy za nia:) narobiłaś mi tylko smaczka;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cóż począć, będziesz musiała zrobić ;)

      Usuń
  11. Mój tata mi taką robił , pamiętam że dodawał troszkę musztardy:) Pychota

    OdpowiedzUsuń
  12. Ta pasta chyba zawsze będzie mi się kojarzyć z dzieciństwem, moja mama często mi ja robiła jak byłam dzieckiem :-)

    OdpowiedzUsuń
  13. Bardzo , bardzo lubię - le faktycznie, jak dziewczyny wyżej polecam dodać jeszcze jakąś zieleninkę. Czasem dodaję też starty żółty ser :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Uwielbiam, ale wolę wersję lżejszą z serkiem homogenizowanym i łyżeczka musztardy ;)

    OdpowiedzUsuń