Zostań konsultantką Avon

Zostań konsultantką Avon

 Klub Avon

pozwala na kupowanie produktów kosmetycznych firmy Avon w niższych cenach. Zostań konsultantką już dziś. Dla nowych osób Avon przygotował pakiet powitalny oraz zniżki od 15 % do 45 % na wszystkie kupowane przez Ciebie produkty. Jeżeli jesteś wierną miłośniczką ich produktów, możesz cieszyć się nimi za niższą cenę, a dodatkowo dzięki bezpłatnym katalogom rozdawanym znajomym polecać je także innym osobom. Nie ma konieczności kupowania czegoś co miesiąc lub za określoną kwotę.

wtorek, 19 lutego 2013

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą.

Pasta jajeczna tak mi zasmakowała, że postanowiłam zrobić też wersję z makrelą.



Potrzebne składniki:
  • makrela wędzona,
  • jajka,
  • sól, 
  • pieprz, 
  • majonez,
  • przyprawa Tandari Masala firmy Royal Brand,  
  • musztarda czosnkowa 

Sposób wykonania:
  1. Wykonujemy podstawową pastę jajeczną - klik.
  2. Dodajemy przyprawę Tandari Masala firmy Royal Brand.
  3. Dodajemy musztardę czosnkową.
  4. Dokładamy rybę.
  5. Całość mieszamy.

Smacznego!

32 komentarze:

  1. Robię podobnie, ale nie solę i nie musztarduję :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie jadłam w takiej wersji, ale spróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Znam , ale dawno nie robiłam. A widzę, że warto wrócić do tej pasty:)
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  4. Lubię takie kombinacje:))

    OdpowiedzUsuń
  5. mmmm pyszności :-))))) i przypomniałaś mi o jajkach faszerowanych tuńczykiem :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Takich jeszcze nie robiłam, ale mi smaka narobiłaś :)

      Usuń
  6. Fajna pasta, bo kutlotowe niemal połączenie makreli z jajkiem wzbogacilaś o tandari masala i musztardę czosnkową. Sypnę następnym razem do mojej:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ajjj pamiętam jak u mnie pod postem pisałaś ,ze nigdy nie próbowałaś takich rzeczy ,aż specjalnie teraz sprawdziłam ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No dopiero zaczynam eksperymentować, więc wtedy, jak mniemam z pastą jajeczną do czynienia nie miałam ;)

      Usuń
  8. Uwielbiam pastę jajeczną, ale nie wiem czy skusiłabym się na połączenie z makrelą.. Wszystkiego trzeba spróbować, kiedyś sobie taką zrobię i zobaczymy.:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Trzeba, trzeba :) Ja nie sądziłam, że się skuszę na pastę jajeczną, a jednak !

      Usuń
  9. Takiej jeszcze nie robiłam.

    OdpowiedzUsuń
  10. szybkie i zdrowe smarowanie na kanapeczki:)

    OdpowiedzUsuń
  11. wolę pastę jajeczną i robyną jednak osobno :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Jestem otwarta na nowości i to połączenie jest fajne.Sama zrobię ta pastę :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Fajnie, zapraszam więć do udziału w konkursie:)

      Usuń
  13. Widzę, że pasta jajeczna ci posmakowała i szalejesz;) ja uwielbiam i wiem, że taka pasta przyjmie każdy dodatkowy składnik;) ja uwielbiam połączenie z łososiem wędzonym;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Jest pyszna! Pierwszy raz jadłam ją u chłopaka. Mogłabym tą pastę jeść TONAMI :D

    OdpowiedzUsuń