3 września 2012

Kabanosowy jeżyk :)

Dziś postanowiłam przygotować jeża z kabanosów, jest bardzo prosty  przygotowaniu,a przy tym pyszny :)



Potrzebne składniki:
  • pokrojone kabanosy,
  • jabłko,
  • pomidorki koktajlowe,
  • liść kapusty 

Sposób wykonania :
  1. Na liściu układamy jabłko i wtykamy w nie na wykałaczkach kabanosy, układamy pomidorki

Smacznego !

8 komentarzy:

  1. Hi hi kojarzy mi sie ten jeż z pewną stacją telewizyjną:):-p. Ale kabanosiki uwielbiam:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Koleżance się kojarzy z "Mięsnym jeżem "z Pamiętników wakacji :)Ha ha.Cała Polska o nim słyszała :):):)http://www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja tego nie oglądam... Chociaż nie widzę podobieństwa między jeżami..

      Usuń
  3. Ja tych okropnych programów też nie oglądam :)Ale o tym jeżu to wszędzie trąbili :D Mi tam się Twój bardziej podoba.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A ja nie mam telewizji w Bydgoszczy ;(

      Usuń
  4. Ładniutki jeżyk, fajna propozycja podania jak przyjdą goście ;)

    Pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń