sobota, 22 września 2012

Ser smażony z kminkiem.

Dzięki uprzejmości firmy RoyalBrand otrzymałam kmin i postanowiłam go wykorzystać w serze smażonym.

Przepis na ser smażony znajdziecie TU. Zamiast koperku należy dodać kminek, ser ma dość ciekawy smak, będę robiła częściej :)


Za przyprawę dziękuję firmie RoyalBrand i zapraszam na stronę : http://www.royalbrand.pl


16 komentarzy:

  1. dużo słyszałam o takim serku:) w końcu muszę robić:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Oj na pewno od razu bym go pokochała :) Uwielbiam ser :)

    OdpowiedzUsuń
  3. nigdy nie jadłam. Muszę się kiedyś przekonać jak to smakuje:)

    OdpowiedzUsuń
  4. taki ser mogę jeść i jeść a z kminkiem to zawsze...

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja nie przepadam za kminkiem, ale jeśli ktoś lubi, to super pomysł. Można takie smażone sery w sklepach kupić i raz to zrobiłam, ale już nikt mnie nie namówi :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mnie też nikt nie namówi na kupny ;)

      Usuń
  6. a ja mam małą uwagę, bo wkradł się błąd. Kmin rzymski, to inaczej kumin. Kminek jest zupełnie inną przyprawą. Niemniej jednak ze smażonym serem kmin rzymski musiał smakować świetnie;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Kmin rzymski to kumin, a kminek to kminek... te rośliny są czesto przez ludzi mylone ze sobą... Do kapuśniaku & chleba dodaje się kminek.. a kmin rzymski np. do humusu... Inna sprawa, ze można eksperymentować w kuchni i dodać do sera np. kminu... choc mi bardziej pasowałby tu nasz zwyczajny kminek:) Pozdrawiam! Anna

    OdpowiedzUsuń