Bardzo podoba mi się staranne wydanie tej książki. Sztywna oprawa sprawia, że całość wygląda bardzo efektownie. Pozycja zawiera aż kilkadziesiąt inspirujących przepisów, więc jest z czego wybierać. Przy każdej recepturze podano potrzebne składniki oraz w prosty sposób objaśniono jej wykonanie. To świetna pozycja dla tych, którzy chcą spróbować nowych smaków lub zachwycić się daniami bez glutenu.
W przypadku tego wydania istotne jest zwrócenie uwagi na to, że są to tak naprawdę przepisy na cały rok. W kulinarnej lekturze zawartych zostało mnóstwo receptur. Na pewno minie sporo czasu, nim danemu odbiorcy uda się wykorzystać choć część z nich. Z olbrzymim zainteresowaniem przeglądałam kolejne przepisy oraz składniki, które okażą się niezbędne do przygotowania konkretnych potraw. Bez wątpienia jest się czym zachwycić oraz inspirować.
Wpis powstał w ramach współpracy z Wydawnictwem.
Dziękuję za polecenie tego tytułu.
OdpowiedzUsuńChętnie po nią sięgnę w wolnym czasie
OdpowiedzUsuń